07 juli 2011

pasta met forel

texture: Kim Klassen's Yesteryear multiply @ 40%

Op dagen dat ik alleen eet moet het makkelijk, vandaag een heel simpel recept van een collega gekregen. 't Was lekker :)

Wil je ook? Dit heb je nodig:
(verse) pasta ˚ rode pesto ˚ rucola ˚ gerookte forel ˚ pijnboompitten
en zo maak je het:
Pijnboompitten roosteren, pasta koken. Pasta in een schaal mengen met een flinke lepel pesto, rucola erover verdelen, de forel (op kamertemperatuur) erover, tot slot bestrooien met wat pijnboompitten.

Veel makkelijker kan 't echt niet. Eet smakelijk!

2 opmerkingen:

Anneke zei

Alleen eten zou niet mogen bestaan, maar dit gerechtje maakt veel goed! Heel mooie foto, mooi bewerkt ook! Bedankt voor het receptje, vraagt om es te proberen!

Brigitte aka Scrappassie zei

Wat een leuk blog, en wat een zalig recept! Alleen eten is minder, maar met dit recept is het niet zo heel erg ;-)Ik zou er zeker een lekker wit wijntje bij doen LOL