27 juli 2011

pasta voor in de winter



Bij het recept stond dat dit stevige kost is en nu met die koude dagen kunnen we dat prima hebben :) Beetje rucola met komkommer erbij om het toch nog zomers te houden op tafel...

Het recept vind je hier: photo-copy-ann

Geen Cheddar in dit dorp voorhanden, dus dat werd oude Goudse 48+ kaas, ik deed er ook nog wat jonge kapucijners door, gewoon omdat ik ze had.

We hebben het de hele avond warm gehad, er gloeide nog wat na in onze magen :)

2 opmerkingen:

Godelieve zei

Wat een heerlijke foto!! Klinkt ook allemaal erg lekker.
Eer je't weet ben je het gewoon van je eten te fotograferen eer het op tafel komt, neem het van me aan :)
Ben ook een fan van photo-copy-ann.

Anneke zei

Ziet er een lekker gerechtje uit! Heel mooi gefotografeerd! Zo te zien ligt je fototoestel nu ook al in de keuken binnen handbereik :)