Voor 2:
- 1 krop (boter-)sla
- 1 rijpe avocado
- een handje peultjes
- halve komkommer
- olijfolie
- mosterddressing (Amora Moutarde)
- peper, zout
Kook de peultjes beetgaar. Klop intussen een paar flinke eetlepels olijfolie met een lepel mosterdressing, breng op smaak met peper en zout. Giet de peultjes af en meng ze met de saus.
Halveer de avocado, schil eraf en in stukjes snijden, mengen met de peulen.
Schil de komkommer, in de lengte doormidden snijden en met een lepeltje zaad eruit schrapen. In plakjes snijden en ook bij de peulen.
Was de sla en scheur in stukjes. In de slakom doen en het peulenmengsel er op het laatst overheen scheppen, eventueel luchtigjes met de sla mengen.
Wij aten er gepofte aardappel en een gebakken visje bij.
1 opmerking:
Klinkt erg lekker!!!
Een reactie posten